Mali Bukovec

Novosti: Općinska uprava

Općinska uprava Objavljeno:

U prostorijama Općine Mali Bukovec načelnik Darko Marković i predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Golec u petak su održali prijem za Margaretu Virag iz Lunjkovca, najbolju učenicu Osnovne škole Veliki Bukovec u školskoj godini 2023./2024.

Općinska uprava Objavljeno:

Obavještavaju se stanovnici Općine Mali Bukovec da će u četvrtak, 11. srpnja u večernjim satima od 19:30 do 21:30 Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije provoditi mjere adulticidne dezinsekcije komaraca po svim naseljima na području Općine Mali Bukovec.

Općinska uprava Objavljeno:

Obavještavaju se vlasnici nekretnina na području Općine Mali Bukovec da 2. travnja 2024. godine tvrtka Girus d.o.o. započinje geodetsku izmjeru nekretnina u svrhu utvrđivanja površina za naplatu komunalne naknade.

Općinska uprava Objavljeno:

Općina Mali Bukovec nastavlja sa demografskim mjerama na području općine, pa je tako raspisan natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove.

Općinska uprava Objavljeno:

Advent u Malom Bukovcu bio je pun pogodak, budući da je prigodno blagdansko druženje u večernjim satima okupilo nekoliko stotina posjetitelja na Trgu Svete Katarine.