Mali Bukovec

Novosti: Općinska uprava

Općinska uprava Objavljeno:

Pozivaju se vlasnici poljoprivrednog i građevinskog zemljišta te građevina na kojima je uslijed poplava tj. obilnih oborina kojima su poplave izazvane, nastala šteta da istu prijave do 1. lipnja 2023. u 11,00 sati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u uredu Općine Mali Bukovec isključivo u sljedećim terminima:

Općinska uprava Objavljeno:

Dana 18.05.2023.g. otvoreno je javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o novoj Odluci o komunalnom redu, a isto traje do 17.06.2023.g.  Prijedlog Odluke te način sudjelovanja dostupni su na sljedećoj poveznici:

Općinska uprava Objavljeno:

Pozivaju se vlasnici imovine da preliminarno prijave štetu nastalu prirodnom nepogodom – poplavom započetom dana 14.05.2023. i to štetu nastalu na obiteljskim kućama, gospodarskim objektima, podrumima, poljoprivrednim dobrima na području Općine Mali Bukovec.

Općinska uprava Objavljeno:

Općina Mali Bukovec u nedjelju 14. svibnja ugostila je mnogobrojne trkače koji su se okupili na startu utrke "Bednja - najduža hrvatska rijeka".

Općinska uprava Objavljeno:

Obavještavaju se obveznici uplata na račun Općine Mali Bukovec da je 

Općinska uprava Objavljeno:

Nakon svečane sjednice Općinskog vijeća te vatrogasnih i kulinarskih događanja koja su obilježila protekli vikend, Općina Mali Bukovec nastavila je s proslavom svog dana. Tako je subota bila u znaku kulture i humanitarnosti.

Općinska uprava Objavljeno:

Program obilježavanja Dana Općine Mali Bukovec nastavljen je u subotu i to s onim najslasnijim dijelom - natjecanjem u kuhanju kotlića u centru naselja Mali Bukovec.

Općinska uprava Objavljeno:

Dan Svetog Florijana, tzv. Florijanovo je Dan vatrogasaca, a u Hrvatskoj se mjesec svibanj obilježava kao Mjesec zaštite od požara. Sveti Florijan ujedno je i zaštitnik Općine Mali Bukovec koja bogatim i raznovrsnim programom slavi svoje Dane.