Mali Bukovec

Novosti: Udruge, društva i klubovi

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Upravni odbor Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja Grada Ludbrega i Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec, na temelju odredbi članka 5. Pravilnika o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg, raspisuje

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:
Karate klub Okinawa je 04.02.2023. nastupio na županijskom prvenstvu i prvom kolu županijske lige u Ivancu. Ukupno je sudjelovalo 211 natjecatelja.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Od 20. – 22. 01. 2023. u Samoboru je održan 31. po redu Grand Prix Croatia. Turnir je okupio 1472 natjecatelja iz 292 kluba i 24 države iz cijelog svijeta.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Pod sponzorstvom Općine Mali Bukovec Humanitarna udruga „Lun – Mla“ Lunjkovec organizirala je 10. 12. 2022. godine prigodne aktivnosti za članove i prijatelje.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

 

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2021. godini. Među odabranim projektima je i onaj dječjeg vrtića “Krijesnica“ Mali Bukovec „Sigurniji u prometu sada smo svi, i mali i veliki!“ za čije je provođenje osigurano 13.000,00 kuna kako bi se unapredila znanja, vještine i kompetencije vrtićke djece te njihovih odgojitelja i roditelja o prometnoj kulturi.