Mali Bukovec

Novosti: Udruge, društva i klubovi

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

 

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2021. godini. Među odabranim projektima je i onaj dječjeg vrtića “Krijesnica“ Mali Bukovec „Sigurniji u prometu sada smo svi, i mali i veliki!“ za čije je provođenje osigurano 13.000,00 kuna kako bi se unapredila znanja, vještine i kompetencije vrtićke djece te njihovih odgojitelja i roditelja o prometnoj kulturi.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

U subotu 04.09. smo nastupili na međunarodnom turniru Međimurje open. Sudjelovalo je 745 natjecatelja iz 77 klubova iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, BiH, Italije, Austrije i Slovačke.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Nogometaši Lunjkovca prvaci su 3. županijske nogometne lige skupine Ludbreg. U 27 utakmica 20 su puta ostvarili maksimalan učinak, tri puta je susret završen bez pobjednika, a samo su četiri puta poraženi.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Predškolska skupina dječjeg vrtića „Krijesnica“ iz Malog Bukovca pripomogla je predstavnicima Udruga žena Mali Bukovec, koje već godinama uređuju i uljepšavaju okoliš općine, u sadnji cvijeća. Sadnja je organizirana prigodno uoči proslave zaštitnika Općine Mali Bukovec, svetog Florijana, a aktivnost je dio projekta „Cvijeće naše sreće“.