Mali Bukovec

Novosti: Udruge, društva i klubovi

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ: 524-07-02-01-01/2-24-19 od 08. veljače 2024. godine) i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021. - 2027., Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi - prevencija institucionalizacije“ (kodni broj: SF.3.4.11.01.), Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg u sklopu projekta „Zaželi Ludbreg - Pomažemo starijima, preveniramo institucionalizaciju“ (kodni broj: SF.3.4.11.01.0222), objavljuje

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Poštovani,

kao i svake godine do sada, već 16. godinu za redom, Rotary klub Ludbreg je i ove godine raspisao natječaj za najbolje učenike i studente Ludbreške regije, kako bi promovirali izvrsnost među mladim ljudima i time ih poticali na daljnje učenje i usavršavanje u područjima koje su izabrali za svoj budući rad i djelovanje. Rok za prijavu je 11.03.2024. 

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Svojim aktivnostima, vezanim uz Projekt „Tradicija, kultura i kreativnost“,  Humanitarna udruga LUN-MLA Lunjkovec nastojala je protekle godine promicati kulturno-umjetničke vrijednosti koje oplemenjuju čovjeka te poticati na adekvatno provođenje slobodnog vremena djece i mladih. Na taj način je promicala naivnu i  tradicijsku umjetničku vrijednost u našoj lokalnoj zajednici.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Glumačka družina žena Udruge „LUN-MLA“  Lunjkovec nastupala je i ove godine na Festivalu kajkavske komedije „Dani Maldena Kerstnera“, koji se održavao od 23. do 26. studenog u Centru za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ Ludbreg.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Udruga umirovljenika i starijih osoba naše Općine u suradnji s Humanitarnom udrugom „LUN-MLA“ Lunjkovec organizirala je u sklopu programa proslave Dana općine Mali Bukovec 21. 5. 2023. godine u Društvenom domu Sveti Petar humanitarno druženje.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Udruga umirovljenika i starijih osoba Općine Mali Bukovec organizirala je 25. ožujka ove godine redovnu izbornu Skupštinu i druženje. Brojni gosti i članovi Udruge odazvali su se u zavidnom broju. Prije početka Skupštine mješoviti pjevački zbor umirovljenika pod vodstvom Štefanije Šarec izveo je himnu i nekoliko prigodnih pjesama.

Udruge, društva i klubovi Objavljeno:

Upravni odbor Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja Grada Ludbrega i Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec, na temelju odredbi članka 5. Pravilnika o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg, raspisuje