Mali Bukovec

Novosti: Događanja

Događanja Objavljeno:

Proslava je započela prvim Limač kupom na kojem su sudjelovale kategorije U-9 i U-11. Na turniru su nastupali NK Slaven Belupo, NŠ Dinamo Zelenko, NC Sveti Đurđ, ŠN Koprivnički Ivanec, NC Jalžabet/Martijanec, NK Međimurje, NK Spartak „Mala Subotica“, NK Tehničar i NC Ludbreg.

Događanja Objavljeno:

U ponedjeljak17. lipnja 2024. godine, u 11 sati sedmorica Malobukovčana krenuli su na riječni put Dravom i Dunavom dug 300 kilometara.

Događanja Objavljeno:

U organizaciji Humanitarne udruge „LUN-MLA“ održana je 14. lipnja 2024. godine 6. likovna kolonija.

Događanja Objavljeno:

Pokazne vježbe sustava civilne zaštite „Novo Selo Podravsko 2024“ koja će se održati u petak, 7. lipnja 2024. godine s početkom u 18,00 sati u centru naselja Novo Selo Podravsko.

Događanja Objavljeno:

Između trideset ekipa na ovogodišnjem natjecanju u kuhanju kotlića, manifestacije u kojoj se u Malom Bukovcu pokazuje znanje i umješnost u spravljanju jela u kotliću, ovogodišnji pobjednik je Udruga žena iz Svetog Petra.

Događanja Objavljeno:

Četvrtak je za bukovečke umirovljenike, ali i umirovljenike susjednih općina, bio lijep, sportski dan i dan za druženje. Naime, u organizaciji Udruge umirovljenika i starijih osoba Općine Mali Bukovec u centru Malog Bukovca održane su sportske igre umirovljenika koje je u dobroj atmosferi otvorio općinski načelnik Darko Marković.

Događanja Objavljeno:

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „IZVOR“ 

 

 Organizira radionicu za potencijalne korisnike intervencije

73.12. Potpora malim poljoprivrednicima

 

Lokalna akcijska grupa „Izvor“ organizira radionicu za potencijalne korisnike intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima.

Događanja Objavljeno:

Nakon subotnje svečane sjednice Općinskog vijeća, proslava Dana općine Mali Bukovec nastavljena je u nedjelju. Program je počeo svetom misom za vatrogasce u crkvi svete Katarine u Malom Bukovcu, a uslijedila je povorka vatrogasaca povodom blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca i Općine Mali Bukovec.