Mali Bukovec

Arhiva novosti

Arhiva Objavljeno:

DSCF1469Udruga umirovljenika Općine Mali Bukovec organizirala je povodom blagdana  sv. Martina u popodnevnim nedjeljnim satima 14.11.2015. u Ugostiteljskom objektu  „Podravska ruža   druženje s članovima Udruge umirovljenika Sveta Nedjelja, ogranak Novaki.

Arhiva Objavljeno:

DSC 9117 Karatisti ZEN-a su nastupili na vrlo jakom međunarodnom turniru Međimurje open u Čakovcu. Sudjelovala su 803 natjecatelja iz 9 država. U kategoriji mlađi učenici Tomislav Tkalčec se uz malo sreće probio u finale. Tamo ga je pobijedio reprezentativac BiH (0-5). Ovo je treća medalja s međunarodnih turnira za Tomislava, jedina za ZEN u Čakovcu. 

Arhiva Objavljeno:

Radovi na rekonstrukciji ŽC 2015Svima je već poznata dotrajalost i derutnost cestovne infrastrukture na županijskoj cesti broj 2076 koji prolazi najistočnijim dijelom Varaždinske županije. Točnije, riječ je o općini Mali Bukovec i, zasigurno, zadnjoj županijskoj cesti koja nije značajnije obnavljana već 30-ak godina. 

 

Arhiva Objavljeno:

Projekt "Za naše starije i socijalno ugrožene suseljane (Za NaS)" iz Programa Nacionalne inicijative mladih, osmislio je tim od pet mladih socijalno osjetljivih osoba s područja Općine Mali Bukovec. Ova neformalna skupina mladih prozvala se Astronauti – maleri, a mogli ste ih prepoznati po majicama koje su nosili upravo taj znak.

Arhiva Objavljeno:

IMG 20150622 093331Dan antifašističke borbe državni je blagdan u Republici Hrvatskoj koji se slavi svake godine od stjecanja hrvatske neovisnosti. Obilježava se u znak sjećanja na 22. lipnja 1941. kada je u šumi Brezovica kod Siska osnovan Prvi sisački partizanski odred, ujedno i prva antifašistička postrojba u tadašnjoj okupiranoj Europi.

Arhiva Objavljeno:

natjecaj1Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir ambasadorica je Europske pučke stranke (EPP) za projekt izbora najboljeg mladog poljoprivrednika/ce u Hrvatskoj te je organizirala natječaj koji je otvoren od 12. lipnja – 12. srpnja 2015. godine.

Arhiva Objavljeno:

P O Z I V svim zainteresiranim, a naročito mladim poljoprivrednicima, na radionicu i javnu raspravu koju organizira LAG „IZVOR“ u suradnji s Općinom Mali Bukovec 3. lipnja 2015. (srijeda) u 19,00 sati u vatrogasnom domu u Malom Bukovcu.

 

Arhiva Objavljeno:

Upis djece u programe Dječjeg vrtića „Krijesnica“ u Malom Bukovcu za pedagošku godinu 2015./2016.