Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 07 Siječanj 2020

SKUPLJANJE I ODVOZ OTPADA, MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – raspored za 2020. godinu

Poštovani mještani Općine Mali Bukovec,

novi raspored odvoza otpada, razmještaja Mobilnog reciklažnog dvorišta za naselja na području Općine Mali Bukovec, kao i naputak za razvrstavanje otpada dostupni su u nastavku.


pdf Raspored prikupljanja otpada i naputak za razvrstavanje  (558 KB)

 

 

raspored odvoza i mobilno reciklazno dvoriste 2020 naputak za razvrstavanje 2020

  

Svi mještani kojima postojeća žuta kanta ili jedna vreća nisu dovoljne za predaju:

- papira 1x mjesečno
- plastike 1x mjesečno
- metala 3x godišnje
- stakla 3x godišnje
- tekstila 2x godišnje

mogu dodatne vreće podići na Općini Mali Bukovec besplatno.

Također treba napomenuti da je Općina Mali Bukovec u suradnji sa Čistoćom d.o.o. organizirala da u mjesečnoj cijeni koju plaćaju, mještani mogu predati svako smeće ili otpad kojeg proizvedu u vlastitim kućanstvima, samo je potrebno na vrijeme obavijestiti Čistoću (042/212-996) o tome. Za sve ostale ili dodatne informacije obratite se u Općinu Mali Bukovec 042/843-143.

Tijekom kalendarske godine, svaki korisnik javne usluge prikupljanja otpada koji redovito plaća ovu uslugu, ostvaruje pravo na odvoz glomaznog otpada i veće količine granja iz svog domaćinstva na poziv i to bez plaćanja dodatne naknade. Postupak je jednostavan te je iz domaćinstva potrebno nazvati na broj telefona 042/212-996 i izreći sve potrebne podatke za daljnji tijek pružanja usluge. Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 23 Prosinac 2019

Sretan Božić i uspješna 2020. Godina !

 

Svim žiteljima Općine Mali Bukovec želim da radost darivanja, milosrđe opraštanja i dar ljubavi budu zvijezde vodilje u ovo vrijeme Božićnih blagdana kao i svakog dana u godini koja je ispred nas. Blagoslovljen Vam Božić te sretna i uspješna 2020. Godina! 

Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 24 Listopad 2019

Počinje rekonstrukcija OŠ Veliki Bukovec „teška" 13 milijuna kuna, nastava od 2021. u jednoj smjeni

Za 20-ak dana počet će rekonstrukcija Osnovne škole Veliki Bukovec zahvaljujući kojoj će od školske godine 2021./22. učenici nastavu pohađati u jednoj smjeni. Varaždinska županija i općine Mali i Veliki Bukovec uložit će zajedno 13 milijuna kuna, čime će konačno biti realiziran projekt započet prije 25 godina.

Opširnije...