Mali Bukovec

Novosti: Općinska uprava

Općinska uprava Objavljeno:

Općina Mali Bukovec nastavlja sa demografskim mjerama na području općine, pa je tako raspisan natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove.

Općinska uprava Objavljeno:

Advent u Malom Bukovcu bio je pun pogodak, budući da je prigodno blagdansko druženje u večernjim satima okupilo nekoliko stotina posjetitelja na Trgu Svete Katarine.

Općinska uprava Objavljeno:

Ispunite anketni upitnik i pomognite u razvoju kvalitetnog javnog prijevoza putnika Varaždinska županija je sukladno strateškim ciljevima na regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini pokrenula izradu studije za unapređenje sustava županijskog javnog prijevoza putnika u cestovnom prometu. Ovim putem županija poziva građane da ispune anketu kako bi se prikupili podaci koji će doprinijeti tom unapređenju. 

Općinska uprava Objavljeno:

Obavještavaju se roditelji s područja Općine Mali Bukovec da će se povodom božićnih blagdana podijeliti  jednokratne     novčane pomoći za rođenje djeteta za svu djecu rođenu u 2023. godini.

Općinska uprava Objavljeno:

Obavještavaju se studenti s područja Općine Mali Bukovec da će se povodom božićnih blagdana podijeliti  jednokratne novčane pomoći za redovne i izvanredne studente.