Općina Mali Bukovec organizira dopunsku izobrazbu o održivoj uporabi pesticida za poljoprivrednike – profesionalne korisnike, koja će se održati 11.02.2020.g. (utorak), u 17.00 sati u Društvenom domu u Svetom Petru.

Cijena je 200,00 kuna  po polazniku, dok Općina Mali Bukovec za stanovnike s nejzinog područja sufinancira iznos od 100,00 kuna

 

Potrebna DOKUMENTACIJA i PRIJAVNICA

Svi oni koji udovoljavaju uvjetima i traže od Općine Mali Bukovec sufinanciranje od 100,00 kn moraju se javiti u Jedinstveni upravni odjel kako bi ispunili dodatni obrazac.

Svoje prijave šaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Općine Mali Bukovec.

Napomena:

Ako se polaznik nalazi na popisu, što znači da je bio prije 5 godina na izobrazbi u organizaciji Hrvatskog agronomskog društva, sada ne mora prilagati preslika Potvrde o položenom ispitu iz osnovne izobrazbe ili preslika iskaznice za sigurno rukovanje i primjenu pesticida

i preslika svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju, jer se njegova dokumentacija nalazi u arhivi kod nas. Potrebno je dostaviti samo presliku osobne iskaznice, prijavnicu i potvrdu o uplati.