Drugi dan proslave Dana općine Mali Bukovec, obilježen je u znaku vatrogasaca svetom misom u Crkvi Sv. Katarine u organizaciji VZO Mali Bukovec, a za sve vatrogasce iz Župe Veliki Bukovec kojoj pripada Općina Mali Bukovec.


Vatrogasci iz Malog Bukovca tako su ugostili 80-ak vatrogasaca iz 8 DVD-ova kao i članove Puhačkog orkestra DVD-a Mali Bukovec, koji su uz općinske čelnike nakon svete mise svi prisustvovali na zajedničkom ručku.

Voditelj župe veliki Bukovec, župnik Stjepan Berljak pohvalio je vatrogasce na njihovoj nesebičnosti u pomaganju drugima te je zazvao Svetog Florijana da kao zaštitnik čuva sve vatrogasce i Općinu Mali Bukovec u nastojanjima kojima se pomaže drugima da žive u sredini koja je sigurnija, ugodnija i ljepša.

Dan_općine_MB.jpg Dan_općine_MB_kod_mise.jpg Dan_općine_MB_limena_glazba_Habeki.jpg Dan_općine_MB_misa.jpg Dan_općine_MB_misno_slavlje.jpg Dan_općine_MB_načelnik_DM.jpg Dan_općine_MB_povorka_do_crkve.jpg Dan_općine_MB_u_crkvi.jpg Dan_općine_MB_vatrogaskinje.jpg Dan_općine_Mali_Bukovec.jpg Dan_općine_Mali_Bukovec_načelnik_Darko_Marković.jpg