Povodom obljetnice 130 godina djelovanja, Dobrovoljno vatrogasno društvo Mali Bukovec organizira svečanu proslavu uz prigodni zabavni program. Proslava će se obilježavati od 30. lipnja do 2. srpnja 2017. godine.

Društvo je osnovano davne 1887. godine, u samim počecima dobrovoljnog vatrogastva u Hrvatskoj. Operativne snage našeg društva tokom svih ovih godina osvjetljavale su obraz hrvatskoga vatrogastva spašavajući živote i imovinu u brojnim intervencijama. Zabilježena su i značajna postignuća na natjecanjima vatrogasnih ekipa, o čemu svjedoče osvojene medalje i brojni pehari. Protekla su desetljeća obilježena požrtvovnošću naših članova, njihovom spremnosti i voljom te ljubavlju prema vatrogastvu koju uspješno prenosimo s koljena na koljeno.

Ponosimo se bogatom, dugogodišnjom tradicijom DVD-a Mali Bukovec, a želja nam je prenijeti dio tog slavljeničkog raspoloženja na sve zainteresirane.

Stoga DVD Mali Bukovec poziva sve ljude dobre volje koji se žele zabaviti uz dobru muziku da svojim prisustvom uveličaju proslavu.

Raspored programa proslave možete pogledati ovdje.

Zahvaljujemo na Vašem interesu i odazivu.

S poštovanjem,

DVD pecat upravniodbor

dvd mali bukovec Florijanovo 2017