Advent u Malom Bukovcu bio je pun pogodak, budući da je prigodno blagdansko druženje u večernjim satima okupilo nekoliko stotina posjetitelja na Trgu Svete Katarine.

Uz nezaobilaznu prigodnu gastronomsku ponudu, nastupili su i mališani koji su blagdansko raspoloženje dočarali pjevanjem božićnih pjesama. U pjesmi su se mališanima pridružili članice i članovi Udruge umirovljenika iz Malog Bukovca. Naravno, na adventsko je druženje stigao i Djed Mraz s mnoštvom poklona.

U organizaciji ovog druženja sudjelovali su Udruga žena Mali Bukovec, Nogometni klub Bukovčan 27, ST Dravski klen i DVD Mali Bukovec. Općina Mali Bukovec ovim putem želi izraziti posebnu zahvalu svima koji su doprinijeli organizaciji ovog događaja, a posebno glavnim organizatorima ove adventske proslave - Blaženki Lovrek, predsjednici Udruge žena Mali Bukovec i Filipu Jakopčinu koji je ujedno i glavni sponzor ovogodišnjeg Adventa u Malom Bukovcu.

Ono što je na prvi pogled bilo vidljivo je veliki broj djece kojima je ovo adventsko druženje upravo i bilo namijenjeno. Djeca i mladi su prioritet u radu Općine Mali Bukovec, što dokazuju velika izdvajanja za programe koji služe djeci i mladima, a koji se provode tijekom cijele godine za sve uzraste djece.

mali_bukovec_advent_1.jpg mali_bukovec_advent_2.jpg mali_bukovec_advent_3.jpg mali_bukovec_advent_4.jpg mali_bukovec_advent_5.jpg mali_bukovec_advent_6.jpg