Svi se rado prisjećamo nesebičnosti i velikodušnosti u mjesecu prosincu te tako već niz godina u ovo božićno vrijeme organiziramo dodjelu jednokratnih potpora roditeljima novorođene djece te studentima temeljem Odluke Općinskoga vijeća.

Pozivamo roditelje novorođene djece u 2017. godini s područja Općine Mali Bukovec da do 27. studenog dostave Zahtjev za isplatu jednokratne novčane potpore  za svoje novorođenče.

Uz obrazac zahtjeva potrebno je priložiti preslike osobnih iskaznica obaju roditelja/staratelja, presliku rodnog lista ili izvatka iz matice rođenih te original uvjerenje o prebivalištu djeteta.

Također, pozivamo i redovne te izvanredne studente s područja Općine Mali Bukovec koji nisu zaposleni da do 27. studenog dostave  Zahtjev za dodjelu jednokratne novčane potpore. Zahtjev i popis dokumenata koje je potrebno priložiti dostupni su na internetskoj stranici Općine Mali Bukovec.

 

Dodjela jednokratnih novčanih potpora bit će 10. prosinca 2017. u nedjelju u 10:30 sati u društvenom domu u Svetom Petru

 

Nakon podjele slijedi u 11:00 sati kulturno-umjetnički program i dolazak svetoga Nikole. U programu će nastupati vrtićanci, osnovnoškolci te zbor umirovljenika.

Stoga, pozivamo i ostale žitelje općine kao i naše najmanje na priredbu i podjelu darova. 

kuglice