Općini Mali Bukovec je za održavanje i razvoj predškolskog odgoja i obrazovanja u 2022. godini odobreno 220.000,00 kuna.

Dana 31.03.2022.g. potpisan je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade kojim će gore navedeni iznos biti dodijeljen Općini Mali Bukovec, a sve u svrhu financiranja plaća za 3 odgojiteljice za pedagošku godinu 2021./2022. To će uvelike rasteretiti proračun te će omogućiti novo zapošljavanje i nabavu opreme kako bi se još više podigla kvaliteta usluge Dječjeg vrtića ,,Krijesnica'', te kako bi isti radio potpuno u skladu s Državnim pedagoškim standardom.

Ovo je druga godina zaredom da Općina dobiva traženi iznos na što smo jako ponosni te nam je to poticaj za daljnji rad i napredovanje.

            Ovim putem zahvaljujemo Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade što su prepoznali kvalitetu rada Dječjeg vrtića ,,Krijesnica'' te ga financijski podržali, kako bi našim mještanima i njihovoj djeci pružali usluge predškole na najvišoj razini. Nadamo se nastavku dobre suradnje i da ćemo zajedno učiniti sve za bolje sutra naših najmlađih.