U ponedjeljak, 19. lipnja 2023. godine, u prostorijama Općine Mali Bukovec održano je potpisivanje ugovora o financijskoj potpori programima organizacija civilnog društva u 2023. godini. Na natječaj za dodjelu financijskih potpora koji je Općina Mali Bukovec raspisala u ožujku ove godine pristigle su prijave od strane 25 udruga. Nakon razmatranja prijavljenih programa odlučeno je da će se financijska sredstva osigurati za 23 udruge s kojima su potpisani ugovori kojima se reguliraju prava i obaveze Općine kao davatelja, te udruga kao korisnika proračunskih sredstava u 2023. godini.   

Načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković zahvalio je udrugama na njihovom radu te sudjelovanju u aktivnostima koje pridonose kvaliteti života u našoj sredini u područjima vatrogastva, sporta, lova i ribolova, humanitarnog i društvenog rada, zanatstva i očuvanju tradicija ovog kraja. Također, čestitao je udrugama na uspjesima koje ostvaruju na takmičenjima, natjecanjima i nastupima, a čime udruge sudjeluju u promociji Općine Mali Bukovec kao sredine s aktivnim i raznolikim društvenim životom.

Potom je načelnik istaknuo da je dodjela financijskih potpora za udruge u ovoj godini krenula nešto kasnije zbog mnogobrojnih obveza i angažmana vezanih uz tvrtku Bukotermal d.o.o., no da je to ulaganje koje bi u budućnosti trebalo osigurati mnogo bolje financijske uvjete za Općinu Mali Bukovec te sve njene žitelje i udruge koje sudjeluju u društvenom životu našeg kraja.
IMG_0945.JPG IMG_0946.JPG IMG_0947.JPG IMG_0948.JPG IMG_0950.JPG IMG_0951.JPG IMG_0952.JPG IMG_0954.JPG