U nedjelju, 8. prosinca 2019. g. u 11:00 sati u društvenom domu u Župancu dodijelit ćemo jednokratne novčane potpore studentima i roditeljima novorođene djece temeljem Odluke Općinskoga vijeća.

 

Pozivamo roditelje novorođene djece u 2019. godini s područja Općine Mali Bukovec da do 4. prosinca dostave sljedeću dokumentaciju:

 

Također, pozivamo sve redovne i izvanredne studente s područja Općine Mali Bukovec te one koji su diplomirali tijekom 2019. g., a nisu zaposleni, da do 4. prosinca dostave sljedeću dokumentaciju:

  • Zahtjev za dodjelu jednokratne novčane potpore
  • presliku osobne iskaznice (original na uvid)
  • potvrdu o upisu na studij u tekućoj akademskoj godini
  • dokaz o nezaposlenosti – elektronički zapis iz evidencije HZMO (izvanredni studenti i oni koji su diplomirali u 2019. g.)
  • Privolu.

 

* Dana 13.11.2019. napravljena je izmjena Zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane potpore. Ovim putem ljubazno molimo izvanredne studente koji su do 13.11. podnijeli Zahtjev da uvaže ovu obavijest i ponovo dostave dokument iz točke 3. Zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane potpore. Unaprijed se zahvaljujemo 

 

Prije podjele bit će organiziran kulturno-umjetnički program i dolazak svetoga Nikole s darovima. U programu će nastupati predškolci i osnovnoškolci. Stoga, pozivamo i ostale žitelje općine, kao i naše najmanje, na priredbu i podjelu darova.

 

Jedinstveni upravni odjel

Općine Mali Bukovec