bozic 1Iz tišine se rodi glazba,

a iz tame nikne svjetlo.

Tako je u čudesnoj božićnoj noći,

u ljudima zasvijetlila nada,

koja neka se nikada ne ugasi.

Mjesec prosinac tradicionalno je mjesec darivanja. Svi se rado prisjećamo nesebičnosti i velikodušnosti te tako već niz godina u ovo božićno vrijeme uspijevamo, usprkos skromnim proračunskim sredstvima, izdvojiti jednokratnu potporu roditeljima novorođene djece te studentima u njihovom obrazovanju. Od ove godine izdvojena sredstva uvećana su 50 % Odlukom Općinskoga vijeća.

Pozivamo roditelje novorođene djece u 2015. godini s područja Općine Mali Bukovec da do 15. prosinca dostave icon zahtjev za isplatu jednokratne novčane potpore za svoje novorođenče. Uz obrazac zahtjeva potrebno je priložiti preslike osobnih iskaznica obaju roditelja/staratelja, presliku rodnog lista ili izvatka iz matice rođenih te original uvjerenje o prebivalištu djeteta.

Pozivamo i redovne te izvanredne studente s područja Općine Mali Bukovec koji nisu zaposleni da do 15. prosinca dostave icon zahtjev za dodjelu jednokratne novčane potpore

Dodjela jednokratnih novčanih potpora bit će 20. prosinca 2015. u nedjelju u 14,00 sati u prostorijama vatrogasnoga doma u Malom Bukovcu. 

bozic 2