U ponedjeljak, 4. svibnja na sam dan Sv. Florijana u crkvi Sv. Katarine u Malom Bukovcu održana je sveta misa na kojoj su prisustvovali dužnosnici Općine i vatrogasci DVD-a Mali Bukovec. Župnik Stjepan Berljak je sve vatrogasce te dužnosnike i djelatnike općine, kao i sve vjernike pozvao da budemo jedni drugima zaštitnici i primjeri u pomaganju potrebitima, baš kao što je bio Sveti Florijan.
Nakon svete mise u restoranu LAV u Svetom Petru održana je svečana večera na kojoj su dodijeljena javna priznanja Općine Mali Bukovec za 2015. godinu.
Općinsko vijeće Općine Mali Bukovec je na svojoj 17. sjednici u mandatnom razdoblju 2013-2017. održanoj 24. travnja 2015. godine odlučilo da se za ovu godinu dodijele sljedeća javna priznanja:

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO g. Antunu Repiću zbog iznimnog doprinosa društvenom i kulturnom razvoju te promociji turizma na području Općine Mali Bukovec,

PLAKETA OPĆINE MALI BUKOVEC g. Antunu Jerenu zbog iznimnog doprinosa društvenom i kulturnom
životu te promociji Općine Mali Bukovec,

PRIZNANJE OPĆINE MALI BUKOVEC Tamburaškom sastavu udruge LUN-MLA zbog iznimnog doprinosa društvenom i kulturnom životu te promociji Općine Mali Bukovec. Tamburaški sastav udruge LUN-MLA čine Mihael Šarec, Silvija Šarec, Leo Krivičić, Paula Krivičić, Mario Lovasić, Mihaela Šarec, Marta Šarec te voditeljica Štefanija Šarec.

Nakon dodjele, prisutnima su se obratili dobitnici priznanja Štefanija Šarec koja je napomenula da joj je iznimno drago što Općina prepoznaje rad mladih te izrekla riječi zahvale,  i Antun Repić, koji je između ostalog napomenuo da je krajem 80-tih i početkom 90-tih godina prošlog stoljeća bilo izrazito teško dovesti u općinu bilo kakvu investiciju u infrastrukturu, no ipak se uspijevali uz pomoć još nekih ljudi koje je spomenuo. Na kraju se zahvalio što Općina prepoznaje sve pozitivno što je njegova generacija učinila za svoj kraj.

DSC_0423.jpg DSC_0427.JPG DSC_0448.JPG DSC_0470.JPG DSC_0473.JPG DSC_0475.JPG DSC_0479.JPG DSC_0481.JPG DSC_0482.JPG DSC_0487.JPG DSC_0496.JPG DSC_0508.JPG DSC_0515.JPG DSC_0530.JPG