mk5Festival kajkavske komedije – Dani Mladena Kerstnera kulturna je manifestacija koja promovira kajkavski humor s ciljem popularizacije lika i djela ludbreškog književnika Mladena Kerstnera već devetu godinu na našem području. Tako su u sklopu tih dana po prvi put izvedene predstave i van grada Ludbrega i to u Malom Bukovcu i Martijancu.

 

Festival kajkavske komedije – Dani Mladena Kerstnera kulturna je manifestacija koja promovira kajkavski humor s ciljem popularizacije lika i djela ludbreškog književnika Mladena Kerstnera već devetu godinu na našem području. Tako su u sklopu tih dana po prvi put izvedene predstave i van grada Ludbrega i to u Malom Bukovcu i Martijancu.

U subotu, 22. studenog 2014. godine s početkom u 18,00 sati u društvenom domu u Malom Bukovcu gostovala je glumačka družina Priločka amaterska scena iz Preloga s predstavom „Nagradna igra”, potom glumačka družina Mudlin iz Peteranca  s predstavom „Ljubav je na selu” te glumačka družina Trio V Gradske knjižnice i čitaonice Mladen Kerstner iz Ludbrega s predstavom „Minimalac”.

Predstave su oduševile i nasmijale sve prisutne kojih je bilo stotinjak. Prisutne je pozdravio načelnik Darko Marković koji je istaknuo da bi bilo lijepo da ti Dani postanu tradicija održavanja svake godine u bukovečkom kraju.

U sklopu kulturnog programa posjetitelji su mogli pokazati i humanost na djelu. Prije i nakon predstava djelatnici Udruge Ludbreško sunce ponudili su brojne čestitke i adventske vjenčiće koje su napravili njihovi štićenici.

1010019 1010020 1010023 1010024 1010026 1010029 1010010 mk5